Overlooked Shelter Dog wordt de eerste K9 van de politie in decennia

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Arrow, de Belgische Mechelaar, wachtte acht maanden in het dierenasiel van Burlington County. Zijn temperament maakte hem moeilijk in een thuissituatie en niet geschikt om een ​​hulphond of emotionele hulphond te worden. Maar het blijkt dat hij de perfecte persoonlijkheid heeft voor een politiehond.

Dus de schuilplaats kwam overeen met Arrow met de politie van Southhampton. Ze hadden al 50 of 60 jaar geen politie-K9 gehad, maar ze zijn dolgelukkig dat ze er nu een hebben. Arrow paste zich snel aan zijn nieuwe politieleven aan en bewees dat asielhonden alles kunnen.

Beeld: @ ARobertsCBS / Twitter

Een thuis vinden voor Arrow

Iemand heeft Arrow overgegeven aan het asiel toen hij een jonge puppy was. Hij had veel energie en had, zoals de meeste puppy’s, extra training nodig. Het asiel probeerde hem te adopteren, maar hij werd uiteindelijk “te veel” voor de mensen die in hem geïnteresseerd waren. Maar Belgische Malinoises staan ​​bekend om hun intelligentie, dus het opvangpersoneel wist dat er een thuis voor hem moest zijn.

“Ik wist dat het zeer onwaarschijnlijk was dat Arrow geschikt zou zijn voor een hulphond”, zegt Angel Connor, mede-oprichter van Rescue 22, een organisatie die honden opleidt om gehandicapte veteranen te helpen. “Ik kwam binnen en evalueerde Arrow en besloot dat veel van het gedrag dat de meeste mensen een uitdaging zouden vinden, eigenlijk precies het gedrag was waarnaar we op zoek waren om zich te ontwikkelen tot politiewerk.”

asielhond aan politie K9
Beeld: @ BurlCoNJ / Twitter

Dus met de juiste training was Arrow klaar om politiewerk eens te proberen. Township Patrolman Kyle Heasley werkte samen met Arrow, die al snel leerde werken als een patrouillehond en een hond met drugsgeur.

Van Shelter Pup tot Police K9

Arrow ondergaat een intensieve training bij Heasley. En het blijkt dat de pup een natuurtalent is. Hij heeft veel verbeteringen aangebracht en heeft snel de harten gestolen van iedereen die hij heeft ontmoet. De politie is het ermee eens dat het tijd wordt dat een hond zich bij hun team voegt.

Politie K9 cake
Beeld: @ BurlCoNj / Twitter

“Iedereen in de gemeenschap is erg behulpzaam en erg blij dat we nu een politiehond hebben,” zei Heasley. ‘De afdeling is blij, net als alle collega-agenten. Hij is een geweldige aanwinst voor de afdeling. “

Als Arrow niet werkt, gaat hij met Heasley naar huis. Hij is net zo goed voor een familielid als een politie-K9. Heasley zei dat hij een geweldige gezinshond is en duidelijk het verschil kent tussen hoe hij zich op het werk moet gedragen en thuis.

Nieuwste Police K9
Beeld: @ BurlCoNJ / Twitter

Arrow is een van de 1.700 honden die vorig jaar uit zijn asiel zijn geadopteerd. Zijn reis naar adoptie verliep iets langzamer dan andere, maar het personeel hoopt dat zijn verhaal meer honden zal helpen om geadopteerd te worden. Immers, hoe moeilijk een asielhond ook is, er is nog steeds een perfect huis voor hen.

H / T: co.burlington.nj.us
Uitgelichte afbeelding: @ BurlCoNJ / Twitter

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare