Familie ontdekt dat pleeghond dezelfde zeldzame hartaandoening heeft als dochter

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Als we een hond uitkiezen om te adopteren, voelt het soms als een lot. En de familie Mikolai voelde dat meer dan wie dan ook. Temidden van de pandemie kozen Nicki en haar 15-jarige dochter Avery ervoor om honden te gaan verzorgen. Maar hun eerste pleeghond kreeg uiteindelijk dezelfde zeldzame hartaandoening als Avery.

De familie wist dat het meer dan toeval moest zijn. Het was het lot. Bovendien had de pup al een ongelooflijk hechte band met Avery. Dus adopteerden ze de hond uiteindelijk en gaven haar het best mogelijke leven.

Afbeelding: Screenshot, KARE 11 YouTube

Wat zijn de kansen?

Avery heeft pulmonale stenose. Het is een zeldzame aandoening waarbij de smalle longslagader de bloedstroom van het lichaam beperkt. Slechts enkele uren nadat ze was geboren, onderging ze een hartoperatie.

“Een procent van de kinderen heeft een aangeboren hartafwijking. Dan, van de aangeboren hartziekte, zal ergens tussen de 8 en 12% longklepstenose hebben, ”zei Daniel Cortez, MD, Ph.D.

Opvanghond heeft liefde nodig
Afbeelding: Screenshot, KARE 11 YouTube

Nu, 15 jaar later, nam de familie van Avery een pleeghond op die Annie heette. Annie is een Husky / Pit Bull-mix die bij No Dogs Left Behind arriveerde nadat ze op een boerderij was achtergelaten. De familie wist dat ze een hartruis had. Maar toen Annie weer door de dierenarts werd gecontroleerd, liet de dierenarts Nicki weten dat er nog een ander groot gezondheidsrisico was: pulmonale stenose.

Nicki kon haar oren niet geloven. Hoe groot is de kans dat zowel haar dochter als haar pleeghond het zullen hebben? Het betekende duidelijk iets.

Tiener pleeghond ontmoeten
Afbeelding: Screenshot, KARE 11 YouTube

Voorbestemd om beste vrienden te zijn

Annie had dezelfde operatie nodig die Avery als baby had. Op dat moment wist de familie dat het zo moest zijn. Terwijl Annie bij de dierenarts was, ondertekende Nicki de adoptiepapieren. Ze faalden, en ze konden er niet gelukkiger over zijn!

Nu zijn Annie en Avery onafscheidelijk. Avery draagt ​​meestal bliksemschichtoorbellen om de pacemaker die in haar hart is geïmplanteerd te symboliseren. Nu heeft Annie een bijpassende bliksemschichtkraag. Ze delen duidelijk een band op een dieper niveau dan je gemiddelde hond en mens duo.

Tiener opleiding pleeghond
Afbeelding: Screenshot, KARE 11 YouTube

“Ik vind het heel fijn dat ze de hond kan ondersteunen, en de hond ondersteunt haar duidelijk ook”, zei Cortez. “Ik vind het eigenlijk heel mooi. Heel lief dat ze elkaar hebben gevonden. “

Soms is het perfecte huis voor een hond dichterbij dan ze zich realiseren. Maar Avery maakt zich geen zorgen over hoe een dergelijk toeval plaatsvond. In plaats daarvan is ze gewoon blij dat het is gebeurd. Annie zou een deel van hun familie zijn, dus Avery is dolgelukkig dat ze elkaar hebben gevonden. Nu brengt Annie haar nachten door in een comfortabel bed bij Avery. Ze hoeft zich nooit meer in de steek gelaten te voelen.

Pit Bull wandelen met voor altijd familie
Afbeelding: Screenshot, KARE 11 YouTube

H / T: kare11.com
Uitgelichte afbeelding: schermafbeeldingen, KARE 11 YouTube

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare