Mei 2021 Hondenevenementen en hondenvakanties – Dogster

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De lente hangt in de lucht en dat geldt ook voor onze “poot” -fectenlijst van mei 2021 hondenevenementen en vakanties. Staat uw hondenevenement niet op de lijst? E-mail ons op dogstermag@belvoir.com en we zullen uw hondenevenement opnemen.

De hele maand mei hondenvakanties

Nationale huisdiermaand, Nationale pleegzorgmaand, Maand van de preventie van de ziekte van Lyme, Maand voor bewustwording van kanker bij huisdieren, Maand van chip uw huisdier, Maand van het nationale dienstdieroogonderzoek

Mei 2021 HONDENEVENEMENTEN

6 mei 2021: Livestream-concert ‘Songs to Save Them All’

Dit drie uur durende benefietconcert voor honden Beste vrienden Animal Society livestreams op 6 mei om 20.00 uur ET / 17.00 uur PT. Bevat opnamekunstenaars countrymuzieklegende Emmylou Harris, evenals Aunty Social, Baker Grace, Brandon Jenner, Canyon City, Chappell Roan, Davis John Patton, Dylan Dunlap, Geograaf, Joshua Radin, Laura Jean Anderson, Munn, Pryor & Lee, Sammy Rae, SYML, The Joy Formidable, Tim Atlas, Two Feet, Victoria Anthony, WILD, Wild Rivers, WOLF en Wrabel. En dat is niet alles, beroemdheden Amanda Seyfried, Alison Pill, Brittany Snow, Holly Taylor, Kat Dennings, Tricia Helfer, auteur W. Bruce Cameron, TikTok-influencer Caitlyn Cohen en anderen zullen ook verschijnen om de zaak te steunen. De gratis livestreams van het evenement op Tiltify, Twitch, YouTube en Facebook, evenals op bestfriends.org/concert. Kijkers kunnen via Kantelen om ervoor te zorgen dat Amerika tegen 2025 geen doden meer heeft. Meer details op bestfriends.org.

8 mei 2021: Puperazzi 101: een virtuele puppy-fotosessie voor een goed doel

Brutus-bouillon werkt samen met dierenopvang verlanglijst fondsenwervingsplatform CUDDLY voor een Dog Mom’s Day virtuele huisdierfotocursus op National Dog Mom’s Day van 17.00 tot 18.00 uur. De oprichter van dogfluencer account @dachshundsofnyczal als leidend optreden NYC huisdier PAWTOGRAAF Carmen Gonzalez geeft tips over de juiste “stemming”, om uw huisdier op zijn gemak te stellen, prikkels te geven om te poseren, de foto in te kaderen en meer. M.ake een voorgestelde donatie van $ 5 aan CUDDLY via deze link om de aanwezigheidslink te ontvangen.

24 mei – 28 mei 2021: Boston Terrier Club of America (BTCA) Nationale Specialiteitsshow

Dit jaar gehouden in Tucson, Arizon in The Westin Paloma Resort and Country Club. Georganiseerd door de The Boston Terrier Club of San Diego (24 mei 2021) met keurmeester Johnny Shoemaker en The Sonoran Desert Boston Terrier Club of AZ (25 mei 2021) met keurmeester Lloyd Amodei. Download pdf’s van alle informatie op bostonterrierclubofamerica.org.

28 mei 2021: Dag van de hittegerelateerde ziekte

Heb je een hondenatleet of zelfs gewoon een actieve buitendeur waar hij het liefst rond rent – vergeet de hitte – in plaats van in het huis met airconditioning op zijn chille hondenbed te zitten? Introductie van Heat Related Illness Day, de laatste vrijdag in mei, wanneer het weer net opwarmt en vochtig wordt. Nog nooit gehoord van hittegerelateerde ziekte (HRI)? Er zijn twee soorten: niet-inspannend en inspannend. We weten allemaal van niet-inspannende HRI, waar hondenliefhebbers overal de woorden over hebben gekregen. Een goed voorbeeld is wanneer een hond op een warme dag in een compacte ruimte wordt achtergelaten, zoals een auto, met minimale ventilatie. De kerntemperatuur van het lichaam wordt warmer, de hond kan niet afkoelen en lijdt aan hittestress, hitte-uitputting en een zonnesteek – allemaal een soort hittegerelateerde ziekte (HRI). Dat onderwerp komt aanzienlijk aan bod. Uitoefening HRI komt echter van trailrunning, mountainbiken, flyball en andere sportactiviteiten met uw hond. Grondlegger van sport- en werkhondenvoeding, bedrijf voor huisdierenvoeding Eukanuba wil meer hondenliefhebbers voorlichten over de impact van warmte en vochtigheid op hun honden, en hoe ze kunnen genieten van het buitenleven terwijl ze honden veilig houden, wat een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek genereert om het bekend te maken. Twee feiten die Eukanuba wil dat je weet: Vuistregel 140: tel de omgevingstemperatuur op bij het percentage luchtvochtigheid. Als het meer dan 140 is, laat uw hond dan niet te hard rennen. En wat voor honden lijden het meest? Honden met overgewicht, zittende honden die in actie komen, oudere honden en honden die de meeste dagen in airconditioning doorbrengen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare