BirdLife fotowedstrijd in het Midden-Oosten

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Arabische versie

Ter viering van Wereldmigratiedag 2021, met als thema “Sing, Fly, Soar – Like a Bird”, BirdLife Middle East en de Migratory Soaring Birds-project zijn verheugd om de BirdLife Middle East Photo Contest (hierna “de wedstrijd” genoemd) aan te kondigen. Het doel is om trekvogels te fotograferen tijdens hun migratie.

WIE KAN BINNENKOMEN

De wedstrijd staat open voor alle deelnemers van over de hele wereld.

WAT IN TE VOEREN

We zijn op zoek naar opvallende digitale foto’s die laten zien trekvogels vliegen tijdens hun migratie. We zijn vooral benieuwd naar foto’s van vogels die vliegen in de buurt van elektriciteitsleidingen, windturbines, afvalbeheervoorzieningen, toeristische voorzieningen, landbouwterreinen.

Foto’s van vogels in gevangenschap worden niet geaccepteerd.

Foto’s mogen niet digitaal worden gewijzigd en moeten een nauwkeurige weergave zijn van het onderwerp en de scène zoals deze is verschenen.

Foto’s moeten voor de eerste keer worden ingevoerd. Foto’s die zijn ingezonden voor andere wedstrijden, worden niet geaccepteerd.

Foto’s die niet aan deze vereisten voldoen, kunnen al dan niet naar goeddunken van de jury worden beoordeeld.

HOE NAAR BINNEN TE GAAN

Alle foto’s moeten worden ingediend bij BirdLife Middle East via e-mail op ME@birdlife.org. U moet “WMBD2021” in de onderwerpregel plaatsen en de volgende gegevens opnemen:

  • Naam van de eigenaar van het auteursrecht, inclusief hoe de foto moet worden gecrediteerd,
  • Bijschrift voor de foto, inclusief het onderwerp van de foto,
  • De locatie waar de foto is gemaakt.

Elk individu mag niet meer dan drie foto’s insturen. Ze moeten uw eigen werk zijn en moeten worden ingediend met alle hierboven beschreven informatie.

SUBSIDIABILITEIT EN BEOORDELING

Om ervoor te zorgen dat ze in aanmerking komen voor de wedstrijd, moeten alle inzendingen een foto van de hoogst mogelijke kwaliteit indienen – idealiter 300 dpi (2550 pixels breed bij 3300 pixels hoog), met een minimum van 150 dpi (1275 bij 1650 pixels). Foto’s moeten tussen de 5 MB en 10 MB groot zijn. Het voorkeursbestandsformaat is JPEG.

De jury van BirdLife Middle East zal naar eigen goeddunken bepalen of de winnaar in aanmerking komt. De jury van BirdLife Middle East selecteert de winnaar op basis van technische uitmuntendheid, compositie, algehele impact, artistieke verdienste en kwaliteit.

Tien van de foto’s worden gekozen om te worden beoordeeld door fans op de BirdLife Middle East Facebook-pagina, op basis van het aantal ontvangen likes, om een ​​”Facebook Favorite Award” te bepalen. In het geval van een gelijkspel, zal de jury van BirdLife Middle East de winnaar selecteren.

Alle beslissingen van de juryleden zijn definitief.

DEADLINES

Inzendingen kunnen worden ingediend vanaf 6th Mei 2021. Deadline voor het indienen van inzendingen is 11:59 Amman Daylight Time op 15th Mei 2021.

De openbare stemming voor de winnaar van de Facebook-favoriet zal gedurende ten minste een week worden gehouden en eindigt uiterlijk 30th Mei 2021. Winnaars worden bekend gemaakt op 5th Juni 2021, op Wereldmilieudag, met winnaars per e-mail op de hoogte gebracht door 4th Juni 2021.

BirdLife Middle East behoudt zich het recht voor om eventuele deadline (s) aan te passen als gevolg van oorzaken die buiten haar directe controle liggen.

PRIJS

Naast het ontvangen van een geschenk van het Migratory Soaring Birds Project, zal de winnende foto worden getoond op de Birdlife International-website en sociale mediaplatforms, en de Migratory Soaring Birds-projectwebsite en sociale mediaplatforms.

JOU RECHTEN

U behoudt alle rechten op elke foto die u indient, inclusief eigendom, indien van toepassing. Door echter foto’s in te schrijven voor de Wedstrijd, verleent elke deelnemer BirdLife een eeuwigdurende, onherroepelijke, royaltyvrije, niet-exclusieve licentie, inclusief alle rechten op sublicentie, om alle rechten van welke soort of aard dan ook uit te oefenen, nu en hierna beschermd door de Copyrightwetten van alle landen in en op de ingezonden foto’s en eventuele bijbehorende beschrijvingen.

VRAGEN

Vragen en vragen over het officiële wedstrijdreglement kunnen worden gemaild naar enas.alsarahneh@birdlife.org.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare