Verjaardagspups worden verwend met “Barkuterie” -borden

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Temidden van de pandemie van het coronavirus waren charcuterieborden trending. Met zoveel extra tijd thuis, wat is een betere manier om de dag door te brengen dan het creëren van een esthetisch aangenaam bord met eten? Maar nu zijn “barkuterie” -borden de nieuwe trend.

Barkuterie-planken zijn schattige traktaties voor honden, waardoor ze de perfecte geschenken voor verjaardagen zijn. Uiteraard is het uiterlijk meer voor de mens, maar uw hond zal niet klagen over extra lekkernijen. En één ding is zeker: ze maken de leukste foto rekwisieten!

Beeld: @ barkuterieboards / Instagram

Wat gaat er in een Barkuterie-bord?

Honden verdienen meer dan een enkele traktatie op hun speciale dag. Of op welke dag dan ook! Je hebt geen reden nodig om je hond te verwennen, zolang je maar bedacht wat voor lekkernijen je kiest en hoeveel je hem geeft.

Gelukkige verjaardag barkuterie board
Beeld: @ paw_n_bites / Instagram

Sommige barkuterieborden zijn levendig en zitten vol met met suikerglazuur bedekte hondensnoepjes. Anderen zijn eenvoudiger, inclusief gezonde items zoals fruit en groenten. Sommigen hebben zelfs speelgoed en andere versieringen om alles samen te trekken.

Miniatuur schnauzers barkuterie bord
Beeld: @ direwolvesofig / Instagram

Het belangrijkste aspect is dat u alleen hondvriendelijke traktaties meeneemt. Raak vertrouwd met menselijk voedsel dat gevaarlijk is voor honden om ervoor te zorgen dat u ze vermijdt. De meeste honden eten zo ongeveer alles wat ze in hun mond passen, dus het is belangrijk voor u om te beslissen wat ze wel en niet mogen hebben.

Display voor speciale traktaties voor honden
Beeld: @ threedogbakeryplaza / Instagram

De leukste verjaardagscadeaus

Veel hondenouders hebben zich tot Instagram gewend om hun schattige creaties te delen. Sommige van deze borden zien er bijna uit als kunstwerken. Het is triest om te denken dat ze kort daarna zullen worden verslonden.

Verjaardagsverrassing voor honden
Beeld: @ danvillecheese / Instagram

Honden waarderen misschien niet al het werk dat nodig is om het perfecte barkuteriebord te maken, maar ze zullen nog steeds blij zijn om er een te ontvangen. Tenslotte zijn traktaties in welke vorm dan ook nog steeds traktaties en daarom zijn ze opwindend. Kijk maar eens naar de dolgelukkige gezichten van de honden op sommige van deze foto’s!

Husky enthousiast over lekkernijen
Beeld: @ dogcuterieboards / Instagram

Het is misschien verleidelijk om zo vaak mogelijk een eetbaar meesterwerk voor uw hond te maken, maar dit mogen geen alledaagse geschenken zijn. In feite wil je waarschijnlijk niet dat je harige vriend alles in één keer opeet. Houd er dus rekening mee hoe vaak u barkuterieborden aan uw hond geeft, vooral als de traktaties niet de gezondste zijn.

Hond gezond barkuteriebord
Beeld: @ finleysfavoritethings / Instagram

De dingen worden misschien weer normaal, maar dat betekent niet dat je je quarantainehobby’s moet opgeven. Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je hond te behandelen, geef hem dan een barkuteriebord. Je kunt er zelf een maken of een kant-en-klaar exemplaar kopen. Hoe dan ook, je harige vriend zal het op prijs stellen.

Pit Bull barkuterie bord
Beeld: @ the.boardbabe / Instagram

H / T: totaalthebomb.com
Uitgelichte afbeelding: @ danvillecheese / Instagram

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare