Kerry Washington diepbedroefd na het verlies van haar ‘pelsbaby’

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Actrice Kerry Washington had geen honden die opgroeiden. Dus voordat ze haar Shih Tzu / Yorkshire Terrier-mix Josie mee naar huis nam, wist ze nooit hoe sterk de band tussen een mens en een hond kon zijn. Maar ze voelde zich dichter bij Josie dan bij bijna elk mens in haar leven. En daarom was het zo moeilijk om afscheid te nemen.

Josie is onlangs overleden, maar ze had een lang, bevredigend leven gehad. Washington wendde zich tot Instagram om een ​​emotioneel eerbetoon te delen aan haar harige beste vriend.

Beeld: @ kerrywashington / Instagram

Een leven dat de moeite waard is om te onthouden

Josie was geliefd bij elk mens met wie ze omging. Washington onthulde dat de pup een frequente bezoeker was op de Schandaal set. Costar Joshua Malina was de favoriete mens van Josie om te bezoeken. Washington grapte dat Malina meer van de pup hield dan van haar. Maar ze begrijpt hoe charmant haar lieve pup was.

Washington is dol op honden en wilde dat Josie de best mogelijke uitzending had. Ze hield haar emoties dus niet tegen bij het posten op sociale media. Ze wilde dat de wereld wist hoe belangrijk de hond voor haar was.

Kerry Washington Senior Shih Tzu
Beeld: @ kerrywashington / Instagram

“Ik wist niet hoe dit soort liefde eruit zou kunnen zien of aanvoelen. Ik begreep niet hoe het mij zou veranderen en mijn leven zou veranderen ”, zei Washington. ‘Zeggen dat Josie een lid van onze familie was, komt niet eens in de buurt. Ze was mijn pelsbaby metgezel, ze was mijn partner. Ze ging met me mee en maakte dingen mee die niemand anders ooit heeft gedaan of ooit zal doen. “

En iedereen die ooit van een hond heeft gehouden, kan de emoties van Washington begrijpen. Het is duidelijk dat Josie op de best mogelijke manier haar stempel op de wereld heeft gedrukt.

Kerry Washington houdt Shih Tzu vast
Beeld: @ kerrywashington / Instagram

Een impact achterlaten

Washington wilde iets doen ter ere van Josie dat meer honden in nood zou helpen. Dus doneerde ze in naam van Josie aan de in Los Angeles gevestigde Wags and Walks. De pup zou trots zijn op de genereuze beslissing van haar moeder.

‘Gisteravond is Josie overgestoken en overgegaan in een wereld buiten deze. En een stukje van mijn hart ging met haar mee. We waren zo gezegend dat we haar zo lang mochten hebben. Ze bracht zoveel vreugde in ons huis en in ons leven en in het leven van bijna iedereen die ze ontmoette. Ik ben zo dankbaar dat ze voor ons heeft gekozen, ”schreef Washington.

De hond van Kerry Washington overlijdt
Beeld: @ kerrywashington / Instagram

Je realiseert je pas hoeveel invloed een hond op je leven kan hebben als je er een adopteert. Honden blijven aan onze zijde tijdens elk leven op en neer. Hoe moeilijk het ook is om ze los te laten, het is een goed gevoel om te weten dat je hebt geholpen om ze het best mogelijke leven te geven.

Rust zacht, Josie. Je was een heel bijzondere pup.

Shih Tzu-mix vers verzorgd
Beeld: @ kerrywashington / Instagram

H / T: people.com
Uitgelichte afbeelding: @ kerrywashington / Instagram

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare