Hoe Lockdown Life een beetje gemakkelijker te maken, met dank aan Birds

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Update 2021: we schreven dit bericht in maart 2020, toen we allemaal onze tenen dompelden in het idee van een leven onder de Covid-19-pandemie. In de tussentijd hebben duizenden mensen talloze creatieve aanpassingen gemaakt om een ​​sociaal afstandelijke levensstijl te leiden. Gedurende die tijd hebben vogels zowel troost als verbinding gebracht met zowel oude vogelaars als nieuwe beoefenaars. Nu we het jaar van een jaar passeren – en beginnen te kijken naar het hervatten van een normaler leven – hopen we dat u deze bronnen nu net zo relevant en nuttig zult vinden als een jaar geleden.

Deze strijd tegen het coronavirus is ernstig en ontnuchterend. Als we het collectief aanpakken, lijkt de enige zekerheid te zijn dat we de komende weken en maanden allemaal aan huis zullen blijven. We hebben tenminste nog het buitenleven als toevluchtsoord en uitstel.

Dat is op geen enkele manier bedoeld om te verminderen of te ontkennen – iedereen besteedt elk moment om ervoor te zorgen dat dierbaren gezond zijn en dat vrienden en collega’s veilig zijn. Maar gedurende deze tijd, wanneer je kunt, laat vogels je kalmeren. Als je klaar bent voor een moment van schoonheid, of als een kind iets nieuws nodig heeft om op te focussen, breng dan de aangeboren vreugde en hoop van vogels in je leven.

Bent u een leraar die zich voorbereidt op een nieuw soort klas op afstand? We sturen je ideeën. Een volwassene met kinderen op een onverwachte “vakantie”? Laat ze spelletjes spelen en leren. Een nonchalante vogelaar met tijd over, of een verstokte reiziger die aan huis komt? We kunnen vogels en vogelzang in uw huis brengen – of u laten ontdekken de verste uithoeken van de wereld in geluiden en afbeeldingen. Lees verder voor al onze suggesties, en maak het een beetje #BetterWithBirds:

Zie een nestgebonden Gestreepte Uil zingen wie kookt voor jou en hoor het antwoord van zijn maatje op een van onze meest populaire Bird Cams.
Een Ruffed Grouse primps en poseert voor de camera op een besneeuwde Ontario FeederWatch-camera.

Live Cams: Bring the Birds to You

Stream een ​​van onze Bird Cams voor rust, schoonheid en intimiteit met wilde wezens. Veel van onze gebruikers laten de hele dag een cam streamen, alleen voor de kalmerende buitengeluiden die binnenkomen.

Of bekijk een roterende cast van vogels op onze feedercams:

Achtertuinen: nog steeds de beste plaatsen om vogels te kijken

Een van de geneugten van vogels kijken is altijd geweest dat je het overal kunt doen, ook thuis. Maak een rustige wandeling of geniet van een moment van reflectie voor uw raam: vogels zullen bij u zijn. Dit is een goed moment om uw kennis en waardering te verdiepen met middelen als deze:

Virtual Birding: Around the World met video’s, quizzen en geluiden

Dingen om te doen: leerkrachten en gezinnen, we hebben u

We kunnen leerkrachten en ouders helpen de overstap te maken naar online en thuisonderwijs, met gratis bronnen en goede ideeën om leerlingen geïnteresseerd te houden. In feite is onze K-12 Education-groep opgericht een speciale wekelijkse e-mail vol met op wetenschap en natuur gerichte ideeën en activiteiten voor de duur van. Klik op de link om u aan te melden voor de e-mail en ontvang elke vrijdag een nieuwe reeks nieuwe ideeën.

Ons Bird Academy-project heeft een catalogus van gratis leerspellen-verbazingwekkend verkenningen van vogelzang, adembenemend kunstwerk van vogelfamilies, de magie van veren, en meer. Er is zelfs een videogame die evolutie verkent en de hypnotiserende BeastBox, waar je kunt gebruik natuurlijke geluiden om uw eigen hiphopgeluidslussen te creëren.

Bird Academy heeft een volledige reeks diepere cursussen, van betere vogeltips tot natuurjournaals tot een volledige cursus ornithologie – en je kunt ze allemaal uitproberen met een gratis les.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare