Florida Man worstelt 8-voet alligator om zijn hond te redden

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Velen denken dat Mike McCoy gek is op het worstelen met een enorme alligator. Maar toen de Labrador Retriever van de man uit Florida, Jake genaamd, werd weggerukt door het reptiel, moest McCoy snel handelen. Dus hij sprong in de vijver en worstelde met die alligator totdat zijn harige vriend vrij was.

McCoy en Jake hebben het geluk dat ze na het incident veilig zijn. Als McCoy op dat moment niet zo moedig was geweest, had de pup het misschien niet overleefd. Dus hoewel alligatoraanvallen zoals deze zeldzaam zijn in Florida, is het belangrijk om uw hond te allen tijde te beschermen.

Afbeelding: Screenshot, ABC Action News YouTube

Geen tijd om na te denken

McCoy’s dag begon met een onschuldige wandeling met de 8 maanden oude Jake. Maar toen ze een nabijgelegen vijver passeerden, verscheen plotseling een alligator en greep de hond. Het trok Jake de vijver in, maar McCoy liet het wezen er niet mee wegkomen.

McCoy sprong achter de alligator in het water. Zonder aarzelen worstelde hij met het dier en deed er alles aan om het Jake vrij te laten laten. Gelukkig had McCoy al eerder over gators gelezen, dus hij wist een beetje hoe hij ze in dit geval moest aanpakken.

‘Ik kwam in de buurt, wreef naar hem, pakte hem uit het water zodat hij nergens kon komen totdat hij de hond liet gaan. En in de tussentijd besloot hij: ik heb hem niet, ik zal je bijten, ”zei McCoy.

Alligator in vijver
Afbeelding: Screenshot, ABC Action News YouTube

De alligator beet McCoy’s armen en handen, maar toen ontsnapten de man en zijn hond voordat er meer schade kon ontstaan. Ambtenaren schatten dat het reptiel tussen de twee en negen voet lang was. Maar McCoy had geen enkele angst laten blijken.

Eindelijk veilig

Een leraar van een nabijgelegen middelbare school was getuige van de alligatoraanval. Gelukkig kon de schoolverpleegster McCoy tijdelijk verband geven totdat ze medische hulp konden zoeken. McCoy en Jake hadden allebei hechtingen nodig, maar verder zijn ze gezond en veilig. En Jake is net zo liefdevol en enthousiast als voorheen.

Hond overleeft alligatoraanval
Afbeelding: Screenshot, ABC Action News YouTube

De Florida Fish and Wildlife Commission is momenteel bezig om de alligator te vangen en uit de vijver te verwijderen. Ze leggen uit dat hoewel ernstige verwondingen door alligators zeldzaam zijn, inwoners van Florida zich er altijd van bewust moeten zijn dat er potentieel voor conflicten bestaat. Ze sporen mensen aan om afstand te houden van alligators, alleen maar om veilig te zijn.

McCoy’s acties waren riskant, maar het is duidelijk dat hij het juiste deed voor het leven van zijn pup. Op zo’n moment heb je geen tijd om na te denken; je hoeft alleen maar te handelen. Gelukkig zijn zowel McCoy als Jake nog steeds in de buurt om op elkaar te letten!

H / T: people.com
Uitgelichte afbeelding: schermafbeeldingen, ABC Action News YouTube

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare