De groeiende trend van vers uit de koelkastmaaltijden voor Fido – Dogster

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Welkom in het tijdperk van “koelkastmaaltijden” voor je hondje. Je kunt deze voedingsmiddelen vinden in koelkastdozen in dierenwinkels en sommige supermarkten en ja, zelfs bij je thuis afgeleverd, verpakt in droogijs. De meeste bieden verse ingrediënten die geen conserveringsmiddelen bevatten.

“Er is iets natuurlijk aantrekkelijks aan het geven van een ‘verse maaltijd’ aan uw hond”, zegt Dr. Ernie Ward, dierenarts, oprichter van de Association for Pet Obesity Prevention en co-auteur van De revolutie in schone dierenvoeding.

Hij biedt deze checklist aan:

  1. Zorg ervoor dat het voer door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO) is goedgekeurd en qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd is.
  2. Ga online, controleer op terugroepacties en lees online recensies over het bedrijf dat de maaltijd bereidt.
  3. Zorg ervoor dat het bedrijf wetenschappelijke gegevens heeft om zijn beweringen te ondersteunen. Het hebben van een board-gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundige op het personeel is een pluspunt.
  4. Raadpleeg uw dierenarts over de specifieke gezondheidsbehoeften en dieetwensen van uw hond voordat u van maaltijd wisselt.

“Als het verse voedsel al die dozen controleert en de ouder van het huisdier de extra kosten niet erg vindt, dan zeg ik ervoor,” zegt Dr. Ward.

Dr. Jean Hofve, een holistische dierenarts in Colorado, zegt dat ouders van huisdieren prioriteiten moeten stellen.

“Deze commerciële, gekoelde etenswaren nemen een hap uit je portemonnee, maar het komt erop aan nu of later te betalen”, zegt ze. “Als u in de toekomst op veterinaire rekeningen wilt besparen, gaat u nu in de voeding van uw hond investeren. Minder bewerkte ingrediënten worden beter verteerd en zorgen voor meer voedingswaarde voor uw hond. “

Sleutelwoord: verteerbaarheid. Honden die kwaliteitsvoedsel eten, hebben de neiging om efficiënt te verteren en gezonde kak te produceren.

“Vaak is het eerste moment dat eigenaren van gezelschapsdieren een darmgezondheid of voedingsproblemen opmerken, wanneer ze hun huisdier opruimen”, zegt Dr. Tabitha Hookey, een dierenarts en specialist in wetenschappelijke ondersteuning bij Royal Canin. “Symptomen van een slechte gastro-intestinale gezondheid zijn onder meer braken, diarree, verandering in eetlust, gewichtsverlies of abnormale kwaliteit van de ontlasting.”

Ze voegt eraan toe: “Een dieet van hoge kwaliteit moet beginnen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die verteerbaar en biologisch beschikbaar zijn – wat betekent dat de voedingsstoffen goed worden opgenomen en gebruikt door het lichaam.

In The Know

Beschouwd als een pionier in deze vers-uit-de-koelkast voedselbeweging is Freshpet (freshpet.com), opgericht in 2006 en gevestigd in Secaucus, New Jersey.

“Sinds 2006 is Freshpet begonnen aan een missie om het leven van honden en katten te verbeteren door de kracht van vers, echt voedsel”, zegt Dr. Aziza Glass, de dierenarts van het bedrijf. “Dat betekent recepten maken met 100% natuurlijk gekweekt gevogelte, rundvlees en vis, samen met vezelrijke tuingroenten en fruit dat rijk is aan antioxidanten.”

Bereide maaltijden worden snel vervoerd door voertuigen met temperatuurregeling naar speciaal ontworpen Freshpet-koelkasten in winkels. En Freshpet biedt levering rechtstreeks aan huis in kant-en-klare voedselbroodjes die vers blijven als ze tot zeven dagen in koelkasten worden bewaard. Ze bieden meer dan 20 verschillende rollen voor huisdieren, waarvan meer dan de helft graanvrij is.

“De maaltijden van Freshpet worden voorzichtig gekookt, waardoor alle 12 essentiële aminozuren beschikbaar zijn voor onze huisdieren – veel meer dan wat je vindt in de hardere kookmethodes op hoge temperatuur die nodig zijn om brokjes te maken,” voegt Dr. Glass toe.

Nom Nom Now (nomnomnow.com), gevestigd in Oakland, Californië, is een andere belangrijke speler in deze markt voor versgekookt voedsel. Alle recepten zijn graan- en glutenvrij en zijn samengesteld door de veterinaire voedingsdeskundige van het bedrijf, Dr. Justin Shmalberg. Elk van de vijf recepten is samengesteld met een enkel eiwit, zoals kip en kalkoen.

“Als veterinaire voedingsdeskundige heb ik lang zelfgemaakte diëten aanbevolen en ontwikkeld voor huisdieren van klanten”, zegt Dr. Shmalberg. “Het Nom Nom-voer wordt op bestelling bereid en individueel geportioneerd in vacuümverpakte zakjes die ervoor zorgen dat het eten bij aankomst vers is. Bovendien wordt het product verzonden met droogijs. ” De populariteit van deze verse voedselproducten voor huisdieren groeit gestaag. Freshpet, bijvoorbeeld, heeft sinds 2014 elk jaar een groei van de netto-omzet met dubbele cijfers laten zien.

Veilig voorbereiden Dr. Hofve adviseert mensen die zich opwarmen tot het idee om hun honden dit vers gemaakte gekoelde en bevroren voedsel te serveren om goede hygiënische gewoonten in de keuken te behouden. Te veel tijd op een aanrecht – en niet goed gekoeld – kan salmonellose en andere gezondheidsrisico’s veroorzaken.

“Als u deze voedingsmiddelen koopt, maak er dan uw laatste boodschap van en ga meteen naar huis om ze in de koelkast te bewaren”, zegt ze. “De meeste van deze maaltijden worden tot op zekere hoogte gekookt, maar niet allemaal. Laat het niet op het aanrecht liggen en neem een ​​telefoontje van je oom, want als je het op kamertemperatuur laat komen, kan het vlees snel besmet raken met bacteriën. “

Haar afscheidsadvies: werk samen met uw dierenarts over het toevoegen van prebiotica, probiotica en spijsverteringsenzymen aan het dieet van uw hond om een ​​gezonde darm te behouden.


Koelkastvoedsel voor Fido

Hier is slechts een voorbeeld van enkele van de verse, gekookte en gekoelde voedingsmiddelen die u kunt krijgen bij de kruidenierswinkel en dierenwinkel of op abonnementsbasis.

Nature’s Logic Licht gekookt bevroren $ 12,99 / 1,5-lb individuele rol | natureslogic.com.
JustFoodForDogs Venison & Squash Recept $ 11,95 / 18-oz pakket | justfoodfordogs.com.
NOM NOM NU Variety Pack $ 15 / vier monsters van 150 g | nomnomnow.com.
Freshpet Select Fresh from the Kitchen Home Cooked Chicken Recept $ 8,49 / zak van 1,75 lb | freshpet.com.

KOM MEER TE WETEN

Meer tips voor het kiezen van commercieel voer voor huisdieren:

De Global Nutrition Committee van de World Small Animal Veterinary Association stelt meer richtlijnen vast. Bezoek: wsava.org.

Dogster’s zus publicatie Hele hond dagboek in zijn artikel gedoken in vers, gekookt commercieel hondenvoer Vers hondenvoer: een overzicht van gekoeld hondenvoer dat in winkels wordt verkocht, waarop u kunt lezen whole-dog-journal.com.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare