Chatrichtlijnen voor Bird Cams | Alles over vogels Alles over vogels

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Grote rode afbeelding door Cornell Lab Bird Cams.

We heten iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de livechat. Onze chat wordt beheerd door vrijwillige moderatoren die helpen bij het beantwoorden van vragen en die de chat een veilige, gastvrije en leerzame plek houden om informatie over vogels in realtime te delen. We vragen alle moderators en deelnemers de onderstaande richtlijnen te volgen. Dank u!

Nieuwe cursus in eigen tempo: leer hoe u vogelliedjes kunt identificeren, klik om meer te leren

Hoe in te loggen op de chat

U hoeft niet in te loggen om de chat te lezen. Om in de chat te kunnen reageren, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als je in het verleden met ons op Chatroll hebt gechat, kun je je oude login en wachtwoord blijven gebruiken. Als het echter uw eerste keer is, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.

Om een ​​login aan te maken, opent u eerst het chatvenster door op de knop “Deelnemen aan chat” onder de livestream te klikken. Klik onder aan het chatvenster op “Aanmelden met Chatroll”, waarmee u naar een pagina gaat waar u een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres kunt selecteren en kunt verifiëren dat u een mens bent. Ga na het invullen van het formulier terug naar de chat en voer je inloggegevens in onder aan het venster. Als u een tekstpop-up ziet waarin u wordt gevraagd of u een ondernemingsaccount wilt openen, negeert u deze en gaat u terug naar de cam-pagina en logt u in.

Houd er rekening mee dat de chat gedurende delen van de dag gesloten kan zijn en dat uw opmerkingen niet verschijnen tenzij de chat open is. Als u problemen heeft met inloggen, neem dan contact op met Chatroll via hun online formulier. Als u uw wachtwoord bent vergeten, je kunt het automatisch ophalen met de tool van Chatroll.

Chaturen voor Cornell Hawks

De livechat van Cornell Hawks is elke weekdag geopend. Vanaf 3 mei kun je op maandag en woensdag van 14:00 tot 16:00 ET met ons chatten; Dinsdag en donderdag van 11:00 uur tot 13:00 uur ET; en zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur ET, in afwachting van beschikbaarheid van moderators en personeel.

Hoe te chatten

  1. Klik op het chatpictogram naast het Twitter-updatespictogram boven de livestream, waardoor een venster naast de live cam wordt geopend.
  2. U kunt het chatvenster ook openen met de instelling “pop-out” in de rechterbenedenhoek van het venster.
  3. Om het chatvenster te verplaatsen, klikt en sleept u de grijze balk bovenaan. Je kunt hem overal neerzetten waar je maar wilt.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare