10 podcasts om over te blaffen – Dogster

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De populariteit van podcasts stijgt – en natuurlijk bruist het medium van shows die de vele aspecten van een op honden gerichte levensstijl behandelen. Chats aannemen met hondenbezitters van beroemdheden, trainingstips voor positieve bekrachtiging en puppygerichte afleveringen, hier zijn 10 startpunten om door de kluis van de hondenpod te navigeren.

De hond uitlaten

De hond uitlaten bevat radiopresentator Emily Dean die geniet van een wandeling met haar vrienden en hun geliefde puppy’s. Het gastrooster omvat zanger Jamie Cullum, voormalig The Great British Bake Off presentator Mel Giedroyc en komiek Ricky Gervais, die wordt vergezeld door Duitse herdershond Anti, van zijn Netflix-show Na het leven.

podcasts.apple.com/us/podcast/walking-the-dog-with-emily-dean/id1220510307

Uw nieuwe puppy

Toen fervent podcast luisteraar en trainer Debbie Cilento merkte dat “er niet één centrale plaats was voor iemand die een gloednieuwe puppy grootbrengt”, creëerde ze een podcast gebaseerd op de belangrijkste vragen die haar klanten stellen. Opvallende aflevering Wat ze je niet vertellen over het krijgen van een puppy bevat ook “een aantal dwaze maar echte dingen, zoals hoe puppy’s vaak last krijgen van de hik!”

playtimepaws.com/yournewpuppy

De huisdierenshow

Acteur Dennis Quaid en co-presentator Jimmy Jellinek zitten het voorzitterschap De huisdierenshow, wat een pittige kijk geeft op de huidige dierencultuur. Beroemde gasten en op honden gericht nieuws worden aangevuld met tips voor huisdierenstijlen, met Dennis ‘eigen Engelse miniatuurbuldog, Peaches, die on-air cameeën aanbiedt.

audioup.com/shows/thepetshow

Drinken uit het toilet

Tijdens het bijwonen van trainingsconferenties realiseerde Hannah Branigan zich dat “zoveel van de echt goede dingen zijn wat er gebeurt in de gesprekken in de hotelbar na het programma.” Ik wil inzichten uit die openhartige chats doorgeven aan geïnspireerde hondenbezitters Drinken uit het toilet, met advies achter de schermen dat kanaliseert ‘de manier waarop wetenschap en praktische toepassing samenkomen’.

hannahbranigan.dog/dogtraining-podcast/

Dog-editie

De kenmerkende show van The Dog Podcast Network wordt gehost door de oprichter van het platform, James Jacobson. De eerste hoogtepunten die begin 2021 worden gelanceerd, zijn onder meer een spotlight op presidentiële pups, trimtips terwijl ze op hun plaats schuilen en een profiel van Instagram-sensatie Loki The Wolfdog. Slimme, afleveringen klokken in op 20 tot 30 minuten om de gemiddelde dagelijkse wandeltijd te volgen.

shows.dogpodcastnetwork.com/show/dog-edition

We verdienen geen honden

We verdienen geen honden begon toen de vrienden van stand-up comedian Richie Redding zijn dierenartsvriend Dr. Lisa Lippman bleven bellen met vragen over hun honden. De show combineert oneerbiedig komisch commentaar met vertrouwd hondenadvies. Richie wijst op een aflevering met social media-influencer Katie Sturino: “We horen hoe haar hond op Bravo is getrouwd en al het geweldige werk dat ze doet om honden te redden die door molens zijn misbruikt.”

thepodglomerate.com/shows/dogs

De Hunting Dog Podcast

Op basis van 45 jaar ervaring met jagen met honden en meer dan 25 jaar keuren van jachttests, begon gastheer Ron Boehme zijn podcast als “een audiojachtjournaal”. Naarmate de show evolueerde, verbreedde Ron de ambitie om in gesprek te gaan met natuurbeschermingsleiders, trainers, auteurs en, zoals hij het uitdrukt, “slechts enkele gesprekken in de achterklep na een dag jagen”.

thehuntingdogpodcast.com

Na Bark

Gastheren Lucy Riles, Mitra Yosri en Josh White ontmoetten elkaar als deelnemers aan de realityshow Het pak – en nu hebben ze hun hondenchemie overgedragen aan de Na Bark podcast. Afleveringen hebben als thema gemeenschappelijke hondenkenmerken – zoals loyaal, intuïtief of betrouwbaar zijn – en elke wekelijkse aflevering bevat een rasspecifiek segment.

afterbarkpodcast.com

Victoria Stilwell’s Positively Podcast

Victoria Stilwell draait helemaal om het promoten van de voordelen van positieve bekrachtigingstraining – en haar podcast bouwt voort op het succes van de tv-show Het is mij of de hond. Met meer dan 800 afleveringen duikt Victoria in onderwerpen als hoe muziek kan helpen bij hondenangst, koestering tijdens een pandemie en misvattingen over het “Zit” -commando.

positively.com/community/podcasts

Oh gedraag je! met Arden Moore

Gelanceerd in 2007, Oh Gedraag je! is meer dan 400 afleveringen diep. Gastheer en journalist Arden Moore streeft ernaar om “huisdierminnende beroemdheden, topleiders in de huisdierenindustrie en gewone mensen die buitengewone dingen doen ten behoeve van gezelschapsdieren over de hele wereld, door elkaar te halen.” Op huisdieren gebaseerde woordspelingen en veel geklets tussen gasten volgt ook.

petliferadio.com/behave.html


Insider-tips voor het runnen van uw eigen podcast

Bekijk professioneel advies van James Jacobson van het Dog Podcast Network …

Blijf pittig: “Bewerk je podcast. Het is een persoonlijke keuze, maar mijn smaak is om het korter te houden. “

Originele concepten: “Ik denk dat er iets te veel is aan de trainingskant van de dingen en dat er een verbetering kan zijn aan de vertellende kant, dus dingen waardoor mensen zich dichter bij hun huisdier voelen.”

Succes beoordelen: “De eerste vijf tot tien afleveringen zullen waarschijnlijk zeer weinig luisteraars hebben, maar kwantificeer succes door feedback te horen van mensen die het hebben gehoord.”

Nodig gasten uit die je kent: “In plaats van mensen met grote namen of beroemdheden te vragen, kijk naar mensen die je kent die goede verhalen vertellen en benader ze.”

Moedig inschrijven aan: “Het is wat podcasts doet groeien – zodra ze zich hebben geabonneerd, komt elke aflevering in hun feed, en dat zal je aantal verhogen.”

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bournefield
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare